Nejnovější recenze ze sekce Toalety pro kočky
Prostorný, kotě si hned zvyklo, nevyhazuje písek ven
- Skvělá cena
- Velikost super
- Provedení úchytek super
- Žádná nevýhoda
Super veliký záchod. Skvěle sedí do rohu.
Dostala jsem pouze spodní část bez vrchního lemu, takže nemohu posoudit objektivně. Spodní část funkční, pohodlná pro čištění, elegantní vzhledem a prostorná dostatečně. Spokojenost.
- SUPER .... doporučuji!!! Z důvodu prášení kočkolitu v bytě jsem řešil krytý záchod. Rozmýšlel jsem nad levnější variantou bez šuplíku, ale nakonec jsem zvolil tuto a 100% nelituji!! Šuplík lehce vyjíždí, je dostatečně velký a vysoký, vnitřní stěny "boudičky" mají přesah přes hranu šuplíku, takže když se kocour náhodou vyčůrá na stěnu, tak to steče do šuplíku a nikoliv mimo!
- koupeno pro kotě, které stelivo neustále vyhazovalo z nekryté toalety, nyní je všude čisto.
- Velmy pěkná
- Šikovně řešený úložný prostor na lopatku a sáčky.
- Hezký vzhled.
- Zásuvka na stelivo je celkem nízká. Při manipulování se zásuvkou dochází k úniku steliva po bocích.
Doporučuji i pro velkou kočku, v interiéru vypadá pěkně.
vrchní díl toaletky je prasklý. Jak mám reklamovat?
Odnímatelný okraj, snadnější čištění.
- Možná tak nejnižší možná cena
- Ostré hrany
- Dvířka nejsou v ose, kočce se často zaseknou a nemůže z toalety ven
- Bočními otvory padá ven stelivo
Spodní vanička nízká. Stelivo při zahrabání vypadává mimo záchod.
Kvalitní provedení
Spokojenost. V balení chyběly 4 šroubky
- Zakoupeno na chalupu, abych stále nepřevážela WC z bytu. Bohužel dvířka nepřiléhají k vnějšímu krytu, vzniká tak celkem velká mezera, takže nebrání úniku zápachu. Na víkend dostačující, na denní používání nedoporučuji.
- Pěkný tvar i barva, příjemný design. Snadno se čistí, filtr funguje dobře, lopatka má praktický tvar i velikost. Kočka si zvykla okamžitě.
- stejné jako na obrázku
- vypadá stejně jako na fotce
Výborné, funguje
- Dost prostorný pro kočky
- Nevyhrabují granulát ven.
- Žádná
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »