Nejnovější recenze ze sekce Toalety pro kočky
No ještě by to mohlo být samočistíci a nějaká automatická vysávací hubice na kočkolit co kočka vyhrabe ven by k tomu taky bodla.
- Rozbitý výrobek, špatná komunikace, neochota ze strany prodejce
stelivo kočka vyhrabává ven, míň nepořádku
- Hygienické, snadný úklid
- Ten okraj je super, nikde žádný kockolit
pohlcuje pachy dokonale a snadno se čistí
dobře funguje
- mizerná kvalita
toaleta je pekna,sikovna,dobra na cisteni.dvirka nepouzivame,nechteli jsme kote stresovat.lopatka ukryta ve strese je prakticka
- Super cena
- Lze úplně otevřít pro čištění
- Dvířka drhly. Bylo potřeba je oříznout
Ok
- Pěkný design
- Plní svou funkci na výbornou
Vzhledem k tomu, že máme toaletu v obývacím pokoji, hledala jsem něco "hezčího". Já i číča jsme spokojené. Toaleta je opravdu hezká a výborně plní svou funkci :)
Opravdu velký záchod. koťátka se tam sotva vyškrábou. Plexisklo jsem zatím nedávala. To by šli vykonat potřebu raději jinam, ale jsem spokojená. vše je schované a nesmrdí.
splňuje vše co se od něj očekává
- Automatický samočisticí záchod šetří čas a práci. Kočičky jej začaly okamžitě používat. Navíc v něm mají i hračku, čistící proces je velmi zaujal. Určitě doporučuji.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- splnil účel
- žádná, kočka si zatím zvyká
- Vysoké okraje a perforovaný vstup který zadrží kamínky.
- koupeno jako náhradní díl ale nepasuje
- Díky šuplíku na písek je toaleta praktická.
- Bílé úchyty se k tmavě hnědé VŮBEC nehodí, narušuje to celkově pohled do interiéru bytu, nezapadá tam, je to doslova nevkusné a nechápu, proč nejsou tyto komponenty také v hnědé barvě? Na obrázku na e-shopu to tak nevynikne, ale realita je otřesná. Palec dolů tomu, co to navrhoval, moc u toho nepřemýšlel. Je to škoda, protože je jinak toaleta pěkná a s šuplíkem praktická. "Úkryt" pro lopatku vtipně řešený.
Na první pohled vypadá záchod moc hezky a v místnosti kde je nepůsobí nijak rušivě. Pokud se ale podíváte pozorněji některé detaily zpracování jsou nic moc. Pokud např. odkryjete víko pod kterým je filtr, tak začištění okrajů plastů vypadá hrozně. Naštěstí je to v místech, kde se kočka nemůže poranit a na funkci záchodu to nemá žádný vliv, ale čekala jsem trošku lepší zpracování. I tak ale doporučuji.
- prostorná, obsahuje i lopatku a předložku před toaletu, geniálně vymyšlený systém s výsuvným šuplíkem, za mě TOP kočičí toaleta a navíc je moc pěkná
Určitě ráda doporučuji. Toaleta je nejen designově hezká, ale také velmi prostorná a praktická.