Nejnovější recenze ze sekce Toalety pro kočky
Slibovaná lopatička u zboží nebyla
Je přesně tak prostorná jak jsem chtěla. Zajištěno soukromí. Využijí i dvě kočičky. Spokojenost
- Ten šuplík je geniální nápad.
- Záchod je opravdu prostorný
- Úložný prostor pro lopatku je parádní.
Už mám dva a dost možná budu pořizovat třetí (máme více koček) a všem ho doporučuji
Já i naše kočky jsme spokojený.
- nevynáší se stelivo
- příliš vysoký , velká spotřeba steliva i pro velkou kočku zbytečně velký
- Doporučuji na 100%.
- Již žádný zápach.
- Údržba jednoduchá.
- Úspora steliva.
- Na rozdíl od jiných automatických záchodů je tento vhodný i pro koťátka.
- Skvělý je automatický rozstřik vůně.
- Jsem naprosto nadšená.
Naprosto nejlepší záchod pro kočky.
Vše vychytané do posledního detailu.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Dobrý,super cena
Výborná velikost pro Mainské kočky, dvířka
- supr wecko pro fretky
- Hluboké
Pořídili jsme ho jako druhý záchod podle pravidla, že v domě má být o 1 záchod víc než koček. Naše kočička ho začala používat prakticky okamžitě, takže spokojenost je všestranná. Záchod má navíc elegantně vyřešené uložení lopatky na čištění steliva.
- hezký design
Pročůraný kočkolit se lepí na dno a jde tudíž špatně vyndat. Předchozí wc mělo jiný povrch, tady je hladký a prostě se to lepí, div lopatku při vyndavání nezlomíte. Příště už tenhle výrobek rozhodně nekoupím.
- Recyklovaný plast
- Pevnost
- Design
Rozhodně doporučuji - estetický záchod pro kočičky, navíc mají vevnitř soukromí a nevyhrabují písek kolem.
Výhoda velmi dobrý rozměr a dobře se po hladkém povrchu čistí.Nevýhoda je ta,že okraj proti vylétávání podestýlky nepasuje.
Hezká, kočička spokojená
- Snadná údržba, vyhovující velikost. Tuto toaletu máme již 14let a stále slouží
- Lopatka v kompletu.
Spokojenost.
Fajn
Splnuje popis.
Doporučujem mačky a ja spokojný
- Parapet, odolné zavíráni a kvalitní materiál.
- Dost malá! Málo místa. Když vyndám parapet, ještě velikost jde, ale zase kočka vynáší spoustu podestýlky? Nedomyšleno.
Asi budu muset zakoupit větší wc, a to je kočičce 5 měsíců?
výhodný tvar i velikost
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »